bestuur

ONTDEK, BELEEF EN ONTMOET KAMERMUZIEK
U geniet meer van klassieke muziek als u meer van de achtergrond weet. Klassieke muziekkenner pur sang Leo Wolfs neemt u met Souvenir Academie mee in de wereld van componisten en van muziekwerken. Dat doet hij steeds in twee luistersessies op dinsdagochtend in aanloop naar een Souvenir kamermuziekconcert. U zult ervaren dat u meer geniet van het concert na de luistersessies. En u beleeft twee zeer aangename dinsdagochtenden, waarin u bovendien gelijkgestemden ontmoet.

KOSTEN
Een cyclus van twee bijeenkomsten van elk 2 uur, inclusief koffie, thee en explicatie, kost € 25,- per persoon. Souvenir-abonnees ontvangen € 5,- korting op de cyclusprijs en betalen slechts € 20,- per persoon.

Enthousiast? Meld u dan nu aan op de website:
www.theaterstilburg.nl

Leo Wolfs studeerde muziek en Nederlands M.O. Hij gaf jarenlang les in het voortgezet onderwijs, was dirigent bij enkele koren, schreef twee muziekboeken voor het muziekonderwijs en werkte bij het Cito mee aan de landelijke muziekexamens. Daarnaast was hij een aantal jaren verslaggever muziek bij Omroep Brabant Radio. Sinds 2007 geeft hij wekelijks cursussen Klassieke Muziek (140 cursisten) en Wereldmuziek en verzorgt hij lezingen, o.a. bij de Stabat Materuitvoeringen in Oirschot.